Urheiluverkosto.fi palvelun tarjoaa Procito

Procito on nuorekas, eteenpäin menevä yritys, joka on jo yli 10 vuoden ajan hyödyntänyt kansainvälisen urheilumarkkinoinnin vahvoja kokemuksia ja sen parhaita ominaisuuksia. Koko yrityksemme on sitoutunut yhteiseen päämääräämme; hyvien asiakassuhteiden ja uusien konseptien kehittämiseen sekä asiakkaidemme myynnin kasvattamiseen.

Alusta alkaen yrityksen periaatteena on ollut luottamukselliset suhteet asiakkaisiin sekä kestävä ja kasvava pitkäjänteinen yhteistyö. Pitkäaikaiset päämiessuhteet tekevät Procitosta luotettavan ja toimitusvarman yhteistyökumppanin.

"Elämme tätä päivää ja samalla katsomme luottavaisesti tulevaisuuteen. Yhteistyössä on voimamme."

Kimmo Peltonen, toimitusjohtaja, Procito Oy

Tervetuloa!

Kirjaudu sisään Urheiluverkostoon antamalla käyttäjätunnus ja salasana.

Salasana hukassa?

Et ole vielä jäsen? Ota yhteyttä!


38

Mukana olevaa joukkuetta

10 000+

Tyytyväistä asiakasyritystä

Liity mukaan!

Urheiluverkosto.fi on aivan uudenlainen tapa olla tukemassa ja tekemässä yhteistyötä Suomen suurimpien urheilun tuotemerkkien ja kannattamasi seuran kanssa.

Suomalaisten urheiluseurojen ja lajiliittojen kanssa yhteistyötä sekä tukemista tekee kauttamme näkyvästi useita tuhansia kumppaniyritystä. Lähde Sinäkin mukaan tekemään yhteistyötä erittäin suosittuun Urheiluverkosto.fi palveluun sekä nauttimaan yrityksellesi kaikista siihen kuuluvista eduista ja palveluista.

Meistä sanottua

“Sinikeltainen verkosto on ollut jo vuosia tärkeä osa Lukko-yhteisöä ja yhteistyö on toiminut erinomaisesti. Olen innoissani Prociton kehittämästä uudesta urheiluverkosto.fi-palvelualustasta, joka antaa asiakkaalle varmasti lisäarvoa kumppanuuteen. Procito haluaa kehittää palveluitaan asiakaskokemus edellä ja vahva siirtyminen digitaalisiin palveluihin antaa kumppaneille uusia mahdollisuuksia.”

Aleksi Koskinen

Myyntipäällikkö,
Rauman Lukko Oy

“HPK:n ja meidän pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme Prociton kehittämä KULTAKLUBI on viimeisen kymmenen Liiga-kauden ajan ollut erittäin tärkeä ja suosittu osa HPK-yhteisöä. HPK ja Procito ovat nyt halunneet viedä KULTAKLUBI-konseptin vieläkin korkeammalle tasolle kehittämällä Kultaklubilaisille aivan uudenlaisen digitaalisen Urheiluverkosto.fi-palvelualustan, jonka tuoman lisäarvon uskomme olevan todella suuri.”

Sami Matinkari

Myyntipäällikkö,
HPK Liiga Oy

“Club 1897 on ollut meidän HIFK-perheemme tärkeä osa jo monta vuotta. Me voimme ylpeänä kutsua teidät tervetulleiksi urheiluverkosto.fi -palveluun, joka tarjoaa entistäkin laajemman mahdollisuuden verkostoitua merkittävässä seurassa Club 1897 konseptin parissa. Olemme innoissamme pitkäaikaisen kumppanimme Prociton uudesta tuotteesta ja toivomme, että rohkeasti hyödynnätte uutta palvelua ja sen tuomia etuja heti.”

Markus Lindström

Toimitusjohtaja,
Helsingin IFK