URHEILUVERKOSTO.FI
Kotimaisen huippu-urheilun mahdollistava kumppanijoukko

Joukkueen menestys vaatii lahjakkaita yksilöitä, tinkimätöntä harjoittelua, osaavaa valmennusta ja kattavan tukipalvelujen verkoston. Ilman lajia lähellä olevia yrityksiä ja niiden taloudellista tukea, yksikään joukkue ei kilpaile oman lajinsa SM-tasolla.

Rakkaudesta lajiin

Urheiluverkosto on kotimaisen huippu-urheilun kumppanijoukko. Urheiluverkostoon kuuluvilla yrityksillä on palava halu olla mukana tukemassa oman kotikaupunkinsa tai lempilajinsa seuraa tai joukkuetta.

Vahvemmat yhdessä

Urheiluverkoston yritykset muodostavat suomalaisen seuratoiminnan vahvan taustajoukon. Niiden rinnassa sykkii turkoosi, punainen, musta tai logolla varustettu seurasydän. Urheiluverkoston yritykset ovat askeleen lähempänä tukemaansa seuraa, ja aistivat sen tunnelmia ja tapahtumia eturivistä.

Urheiluverkoston jäsenenä näet reaaliaikaisesti oman kumppanipakettisi sisällön, jota voit muokata ja täydentää vapaasti. Kuulet myös seuran tuoreimmat uutiset ja olet tiiviisti mukana sen tapahtumissa.

Tavaramerkki

Urheiluverkosto.fi on rekisteröity tavaramerkki ja takaa yksinoikeuden tavaramerkkiin, sekä antaa tavaramerkin haltijalle oikeuden kieltää muita käyttämästä samaa tai samankaltaista merkkiä. Tavaramerkki on ennen kaikkea kuluttajille tae tavaran ja palvelun laadusta.

MENESTYKSEN TEKIJÄ

Procito on olemassa suomalaista urheilua varten. Hyvien asiakassuhteiden kehittäminen, myynnin kasvattaminen ja uusien tuotekonseptien kehittäminen ovat osaamisemme vahvaa ydintä. Sitä ovat tekemässä vahvan urheilutaustan omaavat asiantuntijamme, jotka tuntevat huippu-urheilun mahdollisuudet ja haasteet kuin omat taskunsa.

Prociton menestys ei ole sattumaa. Osaamisemme on hankittu yli kymmenen vuoden aikana kotimaisesta ja kansainvälisestä yritysyhteistyöstä ja urheilumarkkinoinnista.

Olemme nuorekas, eteenpäin menevä yritys, joka on perustamisestaan, vuodesta 2008 lähtien hyödyntänyt työssään kansainvälisiltä pelikentiltä hankittua myynnin ja urheilumarkkinoinnin kokemusta. Koko yrityksemme on sitoutunut yhteiseen päämääräämme: hyvien asiakassuhteiden kehittämiseen ja asiakkaidemme myynnin kasvattamiseen.

Procito on rekisteröity tavaramerkki ja takaa yksinoikeuden tavaramerkkiin, sekä antaa tavaramerkin haltijalle oikeuden kieltää muita käyttämästä samaa tai samankaltaista merkkiä. Tavaramerkki on ennen kaikkea kuluttajille tae tavaran ja palvelun laadusta.